Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

7 let s Kreativním rájem

7 let s Kreativním rájem

Kreativní ráj je naše srdeční záležitost. Rodinný obchod, který byl na začátku spíš úplně malinký obchůdek, takové e-shopové miminko. Začali jsme ho pozvolna budovat v roce 2014, pár měsíců před narozením našeho druhého dítěte. Označení „malinký obchůdek“ berte doslova, protože na skladě jsme v tu dobu měli jednou jedinou přízi v patnácti odstínech. A naše představy byly v tenkrát opravdu naivní a romantické. Neměli jsme žádný e-shop a všechno jsme řešili výhradně přes Facebook (takhle jsme to mimochodem táhli přes dva roky, e-shop vznikl až v létě 2016). Ale měli jsme sen a toho jsme se nevzdávali.
kojici_korale

A tak, jak rostli naše děti, rostl pozvolna i náš obchůdek, ze kterého se postupně stal opravdový obchod. Z patnácti položek se rozšířil na více než 850. A tohle číslo neustále a vytrvale roste. Pořád máme spoustu nových nápadů, co bychom pro vás chtěli nakoupit, vytvořit nebo objednat.


Kreativní ráj je už od začátku nedílnou součástí našeho rodinného života. Obchod oficiálně vedeme s mojí mamkou, ale zapojená je celá rodina. Já se starám především o komunikaci s vámi, našimi zákazníky. Zahrnuje to psaní e-mailů, příspěvky na sociálních sítích, články na blog, texty na e-shop, ale třeba i naše e-booky nebo návody. Taky pro vás balím balíčky, s čímž mi chtějí neustále pomáhat obě děti (ideálně když to probíhá v době, kdy by měly spát, to je pak samozřejmě největší zábava).


baliky_1    baliky_2
Balíčky na poštu vozíme někdy rovnou po cestě do školy, případně nám pomůže tatínek cestou do práce. Ten se nám taky se stará o technické zázemí. Celý systém i grafika e-shopu je totiž výhradně jeho práce.jarmark

Babička je pletařka a milovnice přírodních materiálů. Umí zpracovat vlnu od surového materiálu až po pletený svetr (snad by i tu ovci ostříhala, kdyby mohla J). Stará se nám hlavně o offline akce, účastní se nejrůznějších trhů a jarmarků. Taky pro náš e-shop vybírá zboží pro milovníky těch nejkvalitnějších materiálů. Ty nejlepší kousky, třeba ty s merinem, si u nás můžete koupit právě díky jejímu přehledu a skvělému vkusu. A v neposlední řadě nám dohlíží na všechno „papírování“ a oficiality.

Děda nám zase vyrobil parádní stánek na naše trhy a jarmarky. Navíc nám ho vždycky přiveze na místo a smontuje.

stanek  jarmark_deti

Jak se nám e-shop rozrůstal, nevyhnutelně přišel moment, kdy se nám klubíčka už pořádně nikam nevešla. Na konci roku 2018 jsme teda všechno zabalili a přestěhovali na novou adresu. Bylo to neuvěřitelné množství krabic plných klubíček, jehlic, háčků, špendlíků a spousty dalších drobností. Na nové adrese teď postupně budujeme sklad, který je zase rok od roku nacpanější. Ale nebojíme se, místa je tu dost a tvoříme další prostor, kam se můžeme rozrůstat. Plánů a cílů jsme si stanovili do budoucna opravdu hodně, určitě se máte na co těšit.


DĚKUJEME VÁM ZA VAŠI DŮVĚRU, VÁŽÍME SI TOHO. S VÁMI TO DÁVÁ TEN PRAVÝ SMYSL.