Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

Co je u nás nového? Máme nohy v teple😉 a máme pro vás 🎁

Co je u nás nového? Máme nohy v teple😉 a máme pro vás 🎁

Sto pletařek, sto způsobů, jak plést ponožky. Na jednom se ale shodneme snad všechny. Když ponožky, tak jedině z kvalitní vlněné příze! Jak je totiž jednou zkusíte, už nebudete chtít jiné.

My na Kreativním ráji volíme kvalitu 😍 a naskladnili jsme vlněnou ponožkovou přízi Twin Soxx se superwash úpravou. Tato příze obsahuje dvě stejně barvené části. Upleťte první ponožku, poté odmotejte zbytek příze, až narazíte na neobarvenou část. Tu odstřihněte a následně začíná stejně barvená druhá část klubka. Na jedny ponožky spotřebujete jedno klubko, a to až do velikosti 46. K pleteným ponožkám tudy.



A teď už ten slíbený 🎁. Kdo má doma malou princeznu ví, že cokoliv, co jen trochu připomíná pohádku Ledové království udělá velkou radost. Takže nový návod, který je zdarma ke stažení na webu, rozzáří určitě oči nejedné malé princezny. Stáhnete si ho na odkazu níže. A pokud doma žádnou milovnici Ledového království nemáte, do sekce návody mrkněte stejně. Věřím, že i tak si tam vyberete návod, který vám udělá radost 😉



Mějte se báječně 😊
Míša z Kreativního ráje