Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

Háčkování hraček? Hračka!


Háčkování hraček? Hračka!

Líbí se vám háčkované hračky a chtěli byste je umět svým dětem nebo vnoučatům taky vyrobit? Tak to jste tu rozhodně správně. Protože tady se dozvíte, že to vůbec není těžké. Jen je potřeba vědět jak na to.


Vzpomínám si úplně přesně, kdy jsem se zamilovala do háčkovaných hraček. Měla jsem v tu dobu doma téměř dvouletého syna a v bříšku jednu malou princeznu, která se měla narodit za dva měsíce. Na internetu jsem narazila na nádherného háčkovaného medvídka. Rozhodla jsem se uháčkovat jednoho něžně růžového a jednoho do modra, abych měla dáreček pro obě děti k blížícím se Vánocům. Představa to byla krásná, ale v realitě jsem se už docela zapotila a vyvztekala. Než jsem vůbec začala háčkovat, strávila jsem spoustu času hledáním informací na internetu. Protože, když jsem si tenkrát otevřela návod, vypadal jeho začátek asi takhle:


Hlavička
1. řada - Do magického kroužku uháčkujeme 6 KS.
2. řada - do každého KS háčkujeme 2 KS (12KS)
3. řada - do každého druhého 2 (18 KS)
4. řada - do každého třetího KS háčkujeme 2 KS (24 KS) …

Nikde nebylo nic o materiálu, háčku, sešívání, vycpávání…. Zkrátka nic, čeho by se začátečník mohl chytit. Spoustu věcí jsem tedy zkoušela sama, párala, opravovala a někdy si zbytečně zkomplikovala práci, protože jsem neznala konkrétní postupy. Upozorňuji, že jsem v tu dobu nebyla žádný začátečník, háčkovat jsem uměla. Znala zkratky KS a DS, měla jsem za sebou háčkované šaty, svetr, několik čepic a myslela jsem si, že hračka mě nemůže překvapit. Ale opak byl pravdou, překvapila mě toho spousta.


Tenkrát bych byla šťastná, za nějaký ucelený návod, nebo postup, jak na háčkované hračky jít, čím začít a na co si dát pozor. A to byl jeden z důvodů, proč jsem si sedm let po téhle „epizodě“, řekla, že takový návod sepíšu. Právě proto, abych pomohla vám, které jste teď na stejném místě jako já před lety. Od té doby mě totiž háčkování hraček tak chytlo, že se mu věnuju fakt intenzivně. Zkušeností jsem nasbírala od té doby víc než dost a s každou novou hračkou se zdokonaluju víc a víc.


Háčkované hračky

Před časem jsem napsala svůj první e-book pro úplně začátečníky v háčkování Mám to na háčku. Měl (vlastně stále má) obrovský úspěch, stáhlo si ho už přes 600 lidí a mám na něj moc krásné reference, například tato:

recenze na e-book o háčkování

Proto jsem si řekla, že bych novým e-bookem mohla pomoci těm z vás, kteří už nejsou úplní začátečníci, ale zatím se ještě neměli odvahu pustit do háčkovaných hraček. Anebo se do nich už pustili, ale mají pocit, že by jim více informací pomohlo se rychleji posunout.


Navázala jsem tedy v podobném duchu a i v novém e-booku popsala všechno do největších detailů. E-book HÁČKOVÁNÍ HRAČEK? HRAČKA! je nabitý informacemi které pro háčkování hraček potřebujete. Dozvíte se v něm jak si vybrat správnou přízi, co všechno potřebujete vědět o materiálech, jaké jsou možnosti různých komponent a doplňků, jak zvládnout sešívání a vycpávání hraček, jak zvládnout změnu barvy, aby byl přechod co nejméně viditelný a spoustu dalších důležitých rad a tipů. Všechny popsané tipy jsou podpořené spoustou detailních ilustračních fotek.


E-book háčkování hraček

Nechcete trávit spoustu času hledáním informací, zkoušením a páráním? Chcete mít všechny informace pohromadě na jednom místě? Dělí vás od toho už jen dvě kliknutí ;) ⬇️⬇️⬇️


Chci si koupit e-book HÁČKOVÁNÍ HRAČEK? HRAČKA!