Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

Háčkovaný dáreček vždycky potěší

Háčkovaný dáreček vždycky potěší

Většina rodičů a dětí na konci školního roku přemýšlí, čím obdarovat paní učitelky nebo pány učitele, případně spolužáky. Tak vám dnes posílám pár tipů, které ale využijí i ti, co nemají děti školou povinné. Ukážu vám pár háčkovaných drobností, které budete mít hotové za jeden večer a obdarované určitě potěší :)


Můj první tip na háčkovaný dáreček je drobnost, kterou využívají snad všichni, háčkovaná klíčenka. Zkombinovat můžete různé prvky i techniky. Kroužky na klíče koupíte v každém smíšeném obchodu, kterých je dneska všude spousta. Přívěšek může mít pak různé podoby. Pro inspiraci vám posílám několik obrázků z mojí dílny.

klíčenka se střapcem beruška klíčenka medvídek


Pokud si netroufáte na háčkování bez návodu, a nebo chcete něco přece jen trochu většího, zkuste mrknout na návod na háčkovanou růžičku, který najdete u nás na webu - TADY.

 

Někdo tvoří i dárečky pro děti. Využít je můžete třeba když se vaše děti loučí se školkou, nebo prostě jen tak dětem pro radost. Protože můj syn slavil vždycky kolem posledního dne školky svůj svátek, spojili jsme obě příležitosti a dětem jsem vždy háčkovala malou drobnost jako památku na školku. Inspirovala jsem se názvem třídy. Když chodil do kočiček, bylo to jasné. V roce, kdy chodil do třídy motýlků, jsme spojili dárečky s nějakou tou dobrotou. Háčkovala jsem i sluníčka nebo berušky.

  

 

Pokud raději chcete něco neutrálního, co se ale líbí všem dětem, mrkněte na můj nový návod na Déčko ovečku - TADY, kterou můžete naplnit třeba bonbónkem.


Ať už paní učitelce ponesete háčkovaný dáreček nebo kytku, přejeme vám i vašim dětem krásné prázdniny :)


Mějte se báječně, Míša z Kreativního ráje