Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

Není nám to jedno...

Není nám to jedno

recyklovane_krabiceDnešní článek není ani trochu o háčkování a pletení, ale přesto je o nás, o tom jaké jsme a jak o našem e-shopu přemýšlíme. Kdo nás nějakou dobu sledujete, asi víte, že naším e-shopem opravdu žijeme. Když teď napíšu, že nad tím, jak e-shop vedeme, přemýšlíme i z hlediska ekologie, tak to nepíšu proto, že je to teď fakt děsně v módě a chci si u vás udělat voko, jak jsme jako hrozně zodpovědný. Ne! Spoustu věcí zdaleka nemáme v ideálním stavu, ve kterém bychom chtěly. Ale důležité je pro nás to, že to všechno děláme tak, jak umíme nejlíp.

Právě proto přemýšlíme i nad tím, abychom vytvářely co nejméně dalšího zbytečného odpadu. To je důvod, proč používáme na balení našeho zboží recyklované krabice. Možné je, že zásilka od nás na spoustu zákazníků nepůsobí úplně esteticky dokonale, ale my si za tím přesto stojíme. V minulosti jsme nakoupili několik desítek kusů igelitových obálek a vyhazovat je už teď smysl nedává. Takže některým z vás přijde ještě naše zboží v tomto obalu. Vy ostatní dostáváte klubíčka právě v recyklovaných krabicích. V nich najdete klubíčka ještě v igelitových obalech, aby se cestou k vám nemohla poškodit. Všechny tyto igelitové obaly jsou ale použity z originálních balení od výrobců, nepořizujeme už žádné nové. Prostě když už je máme, využíváme je dál.

Pokud máte pro nás další tipy, jak přemýšlet více ekologicky a zamezit vytváření dalšího odpadu, budeme rádi, když nám je napíšete. Několik dalších plánů máme také a rády se necháme inspirovat i od vás ;)

A ještě mi dovolte jednu cílenou výzvu: Budějčandy, pokud máte doma krabice, které nevyužijete, budeme rádi, když nám napíšete a my si je u vás rádi vyzvedneme ;) Pomůžeme tak společně zamezit dalším odpadům.

Zdaví vás (dnes trochu ekologicky naladěná) Míša z Kreativního ráje :)