Potřebujete poradit?

E-mailinfo@kreativniraj.cz
Telefon+420 737 519 240

Vše o nákupu najdete zde.

Kreativní ráj - příze, pletení, háčkování (České Budějovice)Blog

Přijďte za námi na jarní jarmarky

Přijďte za námi na jarní jarmarky

Miluju jaro…je pro mě vždycky příslibem nového začátku, přílivu nové energie, nových nápadů a chuti tvořit. Kdo mě zná, ví, že háček neodkládám, ani když přichází sluníčko a pěkné dny, maximálně se s ním přesouvám někam ven za sluníčkem. A proto mě těší, že jarmarky, kde můžeme nabídnout naše výrobky, jsou nejen během podzimu a adventu, ale letos máme v plánu svůj stánek rozložit na dvou jarních a nádherných trzích.
jarní jarmark
První nás čeká už za týden, v neděli 14.4.2019 od 9 do 17 hodin na Piaristickém náměstí a v Panské uličce v Českých Budějovicích. Tradiční Staročeské Velikonoce nabídnou skvělou jarní atmosféru. K vidění i prodeji budou výrobky lidových řemesel a těšit se můžete i na vystoupení folklórních souborů. Odkaz na událost zde.

Navážeme tři týdny na to 4.5. na úžasné akci, na kterou se taky moc těšíme. MMama Marketama market se koná už potřetí, tentokrát trochu netradičně na jaře. Kdo už akci v předchozích letech navštívil ví, že i doprovodný program je vždycky perfektní. Odkaz na tuto událost najdete tady.

Víme, že mezi našimi zákazníky je spousta těch, co se přijdou inspirovat pro vlastní tvoření, budou pro vás k dispozici třeba i návody a možná i nějaký ten materiál k vašemu kreativnímu tvoření.


Ať už přijdete nakoupit naše výrobky, hledat inspiraci, objednat materiál nebo se třeba jenom podívat a příjemně strávit víkendový den, těšíme se na vás <3

Míša z Kreativního ráje